Mr60B

 

Mr60 B kombiskurmaskin är idealisk för underhållsrengöring av ytor upp till 3000m².

Mr60 B - kan tack vare sin design placera sig i segmentet av gå-bakom kombiskurmaskiner och det öppnar upp helt nya möjligheter!

Ett väldigt "rimligt" inköpspris kombinerat med möjligheten att använda den i miljöer där det traditionellt använts gå-bakom kombiskurmaskiner skapar möjligheter för snabbare städning med mindre arbetskostnad, besparingar på upp till 40%! Mr60 B är framtagen enligt strategin "prisvärd rengöring".

Mr60 B är en åkbar batteridriven kombiskurmaskin med automatisk drivning, framtagen för att rengöra med en borste eller rondell med arbetsbredd 61cm.

Kärnan i innovationen- FSS manuellt doseringssystem (Fimap Solution Saver), optimering av energiförbrukningen som erhållits genom FES ( Fimap Energy Saver) teknologi kombinerat med Fimaps Eco ON/OFF System som automatiskt stänger av bostar och vattenflöde när maskinen stannar, enkelt underhåll, snabb rengöring och ett rimligt inköpspris - allt detta gör det möjligt för MR60 B att DRAMATISKT SÄNKA KOSTNADEN per kvadratmeter städning.

Inbyggd laddare finns som tillval.