Att hyra städmaskin hos oss

Att hyra städmaskin hos oss

Kvalitativa städmaskiner i Malmö / Helsingborg

Varmt välkomna till Mega Rent AB – företaget för dig som söker efter kvalitetssäkra och smidiga maskiner som underlättar din städning. Vi är södra Sveriges största leverantör när det kommer till städmaskiner ifrån COMAC, och är ett perfekt alternativ för dig som befinner dig i Malmö, Helsingborg eller någon annan närliggande ort.

Städmaskin för industri

Hos oss på Mega Rent AB finns ett brett utbud av städmaskiner för olika områden och ytor, och oavsett om du ska städa stora eller små ställen, finns vi till hands för att hjälpa dig att hitta det du söker.

Mega Rent AB har exempelvis perfekta och väl anpassade maskiner för dig som söker efter smidig och praktisk städning av industrier. Våra större maskiner underlättar städningen, främst när det kommer till golvvård. Vi vet att stora ytor vanligtvis tar lång tid att städa, men med oss till hands får du tid över till annat.

Comac_C85_2

Kundservice hos Mega Rent AB

Hos oss arbetar kunnig och erfaren personal, som kan svara på alla dina frågor angående våra olika maskiner och uthyrning. Vår förhoppning är att kunna hjälpa alla som vänder sig till oss, och att alla våra kunder ska bli helt nöjda med den service som företaget erbjuder.

Vi värnar alltså om våra kunder, och erbjuder därför alltid snabb service för att kunna underlätta så mycket som vi kan. Är du osäker på vad för typ av maskin som du behöver, hjälper vi dig självklart med det också. En bra kommunikation till våra kunder är en hög prioritet hos oss, då vi är säkra på att detta leder till färre missförstånd och gör det även lättare för oss att arbeta efter era önskemål och behov.

Har du några frågor eller funderingar som du vill ha hjälp med? Se till att kontakta oss, så svarar vi så snart vi kan. Välkommen till Mega Rent AB!