Vill du hyra skurmaskin i Malmö?

Vill du hyra skurmaskin i Malmö / Helsingborg?

Då är Mega Rent AB företaget för dig

Mega Rent AB är Europas ledande tillverkare av effektiva och innovativa skurmaskiner. I över 20 år har vi arbetat med att leverera högkvalitativa städmaskiner till kunder i södra Sverige. Vi har även en tidigare erfarenhet som entreprenad inom städbranschen, vilket innebär att vi har en bred kunskap och mycket erfarenhet inom städning.

För dig som vill hyra skurmaskin finner du hos oss ett flertal olika alternativ, beroende på vad du är ute efter. Vi har maskiner för både små och stora ytor, och hjälper dig gärna att hitta det du söker. Vi vänder oss till både företagare och privatpersoner, och kan tack vare vårt breda utbud kan vi hjälpa till med de allra flesta förfrågningar angående maskiner för städning.

Megarent
Hyra städmaskin

Kombiskurmaskin & singelskurmaskin

Våra medarbetare bär på en stor kunskap inom städmaskiner, och har alla ett brinnande intresse för sitt yrke inom städbranschen. Tack vare vår erfarenhet inom entreprenad och städning, vet vi vad du behöver, och kan med hjälp av egna önskemål ta fram det bästa alternativet för just dig.

Mega Rent AB strävar alltid efter att bli ännu bättre, och vi arbetar alltid med effektivitet och hög kvalitet för att leverera bra produkter till våra kunder. Vårt mål är även att vara ett så flexibelt företag som möjligt, vilket är anledningen till vårt breda utbud. Vi erbjuder olika typer av skurmaskiner beroende på vad du önskar och behöver. Både kombiskurmaskiner och singelskurmaskiner finns till ditt förfogande.

Kostad för uthyrning

Vi har någonting för alla när det kommer till städning. Förutom rondeller och kem, har vi det allra mesta i maskinväg. Vid hyrning av stora maskiner leverera vi ut och hämtar upp hos dig som kund.

Vårt mål är att göra alla våra kunder nöjda, både när det kommer till kvalitet, service och pris. Hos oss på Mega Rent AB kan du alltid få en helt kostnadsfri offert, då att du kan känna dig helt trygg med priset redan innan du hyr av oss.

Hör gärna av dig om du har några frågor. Vi svarar alltid våra kunder så snart som vi kan!

stada